DİYARBAKIR / ÇINAR - Avdalı İmam Hatip Ortaokulu

Avdalı İmam Hatip Ortaokulu

Avdalı MAh. Çınar/Diyarbakır
Vizyon
Kemiyeti ihmal etmeden kefyiyeti merkeze alan bir anlayışla, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza, yaşayacakları asrın bilgisini vermeyi ve becerilerini kazandırmayı hedeflemekteyiz. Aynı zamanda; milli, manevi, ahlaki ve insani değerlere sahip, kendi öz kültürü ile bütünleşmiş ve insanlığa faydalı olma idealine sahip Müslümanlar yetiştirmeyi amaçlamaktayız.
Misyon
İnsanlığın küresel uhuvvete oldukça muhtaç olduğu çağımızda öğrencilerimizi, akademik olarak başarılı, temel dini bilgileri edinmiş, teknolojiyi iyi kullanan, sanata önem veren, medeniyet tasavvuru gelişmiş, milli, manevi, ahlaki ve insani değerlerle kuşanmış; kendi kültürüyle bütünleşmiş, farklı kültürlerle barışık; ülkesine ve insanlığa faydalı olma idealine sahip bireyler olarak yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
08.30 - 14.40
SOBA
Uydu İnternet (VSAT)
Öğretmen servisi vardır.
Okulumuz Diyarbakır il merkezine 40 km uzaklıktadır.
2020-2021 tarihinde atletizimde ilçe 1. si il 3.sü olduk.